Go Back
+ servings

Brændende kærlighed med Grøntsagsboller

Serveringer: 4

Ingredienser

  • 1 pose Beauvais Grøntsagsboller
  • 6 store rødløg
  • 0,5 dl balsamicoeddike
  • 1 tsk sukker
  • 30 g smør
  • 0,5 tsk røget paprika
  • 400 g kartofler til mos
  • 400 g knoldselleri, pastinak eller persillerod. Det kan også være gulerod.
  • 1 dl sødmælk
  • 30 g smør
  • 1 glas Beauvais Rødbeder
  • Hakket persille til pynt
  • 1 glas grov sennep (eller bare din yndlingssennep)
  • Evt. lidt rugbrød

Fremgangsmåde

  • Skræl og skær rodfrugterne i grove tern og kog dem møre i usaltet vand
  • Skræl og skær løg i skiver og steg dem brune i smør med lidt sukker over lav varme
  • Når løgene er brunet godt af og bløde tilsæt så balsamico og lad det simre helt væk. Smag til med salt og peber
  • Mellemtiden kommes Grøntsagsbollerne i ovnen og steges ved 225 grader i ca 15 minutter til de er sprøde.
  • Mos rodfrugterne med en kartoffelmoser.
  • Vend forsigtigt de mosede rodfrugter med lidt sødmælk og smør.
  • Smag til med salt og peber -lidt muskat hvis du har lyst.
  • Lige før du skal servere, drysses der lidt røget paprika på Grøntsagsbollerne. Det giver en dejlig røget baconsmag til dem
  • Server med rødbeder, sennep, de bløde løg og rugbrød.
  • Pynt med hakket persille
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk