Go Back
+ servings

Thai-nudler med chilisauce, kokos og Grøntsagsboller

Serveringer: 4

Ingredienser

  • 1 pose Beauvais Grøntsagsboller
  • 1 broccoli
  • 2 forårsløg
  • 1 stk ingefær
  • 2 fed hvidløg
  • 1 lille dåse kokosmælk
  • 400 g risnudler eller lignende asiatiske nudler
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 1 spsk Beauvais Soya
  • Evt. en frisk chili hvis du og familien tør det

Fremgangsmåde

  • Skær broccolien i buketter
  • Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og put i dem koldt vand når de er kogt færdige
  • Skær ingefær i tynde strimler og hvidløg i tynde skiver. (og evt. chili i tynde skiver)
  • Varm en god rummelig pande eller wok op med lidt olie og steg broccolien sammen med de afdryppede nudler
  • Mellemtiden kommes Grøntsagsbollerne i ovnen og steges ved 225 grader i ca 15 minutter til de er sprøde
  • Ingefæren, det fintskårnes forårsløg, hvidløget og evt. chilien kommes i nudlerne og så vendes det hele forsigtigt rundt over svag varme.
  • Tilsæt kokosmælken og det hele koges op. Sluk herefter
  • Når Grøntsagsbollerne er sprøde, kommes soya og sød chilisauce på en pande ved lav varme og bollerne vendes forsigtigt rundt i soya/chilisauce blandingen til de er glaserede.

Notes

Tip

Du kan give retten det sidste autentiske præg med hakkede peanuts en skive lime og frisk koriander.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk