Go Back
+ servings

Italiensk spaghetti med Grøntsagsboller

Serveringer: 4

Ingredienser

  • 1 pose Grøntsagsboller
  • 4 friske tomater
  • 50 g Beauvais Tomatpuré
  • 1 dåse flåede tomater i tern
  • 1 rødløg skåret i tern
  • 2 fed hvidløg
  • Lidt olivenolie til stegning
  • Evt. en smule rødvin til at smage til med
  • Parmesan
  • Evt. frisk basilikum til pynt
  • Server med pasta

Fremgangsmåde

  • Steg løg og hvidløg i tern til de bliver klare
  • Tilsæt friske tomater i grove tern og steg dem igennem et par minutter.
  • Tilsæt så tomatpure, skru lidt op og rist det af 1 minuts tid
  • Put rødvin og flåede tomater i og lad det nu stå og simre. Man kan med fordel skrue meget ned for varmen og lade det simre i en hel time -jo længere, jo bedre. Pas dog på, at det ikke brænder på
  • Smag til med salt og peber
  • I mellemtiden kommes Grøntsagsbollerne i ovnen og steges ved 225 grader i ca. 15 minutter til de er sprøde
  • Vend nu tomatsovsen sammen med Grøntsagsbollerne og server straks med friskost, pasta og lidt parmesan i flager på toppen. Pynt med basilikum
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk