Go Back
+ servings
Beauvais opskrift chili con carne

Chili con Carne

Chili con Carne er en klassiker i mange danske hjem. Den er en stor favorit blandt store og små, fordi den kan krydres efter eget ønske. Find Beauvais’ opskrift på Chili con Carne med kidneybønner her.
Serveringer: 4

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 2 ds. Beauvais Red Kidney Beans
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 2 løg
  • 0,5 glas soltørrede tomater i olie
  • salt og peber
  • spidskommen

Tilbehør

  • Ris
  • Lunt brød
  • Creme fraiche

Fremgangsmåde

  • Hak løg og hvidløg fint og steg i olien til løgene er klare.
  • Tilsæt det hakkede kød og steg videre til kødet er gennemstegt.
  • Hak de soltørrede tomater og tilsæt dem til kødet sammen med tomatpure.
  • Åbn to dåser Beauvais Red Kidney Beans og vend forsigtigt bønnerne i retten.
  • Lad det hele simre i en halv time og smag til med salt, peber og spidskommen.
  • Server retten rygende varm med ris, brød og creme fraiche.

Notes

Tip

Smag til med ca. 40 g mørk chokolade (+ 70%) og spændende krydderier som kanel og stødt krydderier for ekstra smag.

Tip

Du kan gøre vegetarisk ved at erstatte kødet med flere forskellige bønner og grøntsager som f.eks. gulerødder – så får du en Chili sin Carne!
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk