Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Chili con Carne
Chili con Carne er en klassiker i mange danske hjem. Den er en stor favorit blandt store og små, fordi den kan krydres efter eget ønske. Find Beauvais’ opskrift på Chili con Carne med kidneybønner her.
Print opskrift
Pin opskrift
Serveringer:
4
Ingredienser
500
g
hakket oksekød
2
ds.
Beauvais Red Kidney Beans
1
ds.
hakkede tomater
1
spsk.
tomatpuré
1
spsk.
olivenolie
2
fed
hvidløg
2
løg
0,5
glas
soltørrede tomater i olie
salt og peber
spidskommen
Tilbehør
Ris
Lunt brød
Creme fraiche
Fremgangsmåde
Hak løg og hvidløg fint og steg i olien til løgene er klare.
Tilsæt det hakkede kød og steg videre til kødet er gennemstegt.
Hak de soltørrede tomater og tilsæt dem til kødet sammen med tomatpure.
Åbn to dåser Beauvais Red Kidney Beans og vend forsigtigt bønnerne i retten.
Lad det hele simre i en halv time og smag til med salt, peber og spidskommen.
Server retten rygende varm med ris, brød og creme fraiche.
Notes
Tip
Smag til med ca. 40 g mørk chokolade (+ 70%) og spændende krydderier som kanel og stødt krydderier for ekstra smag.
Tip
Du kan gøre vegetarisk ved at erstatte kødet med flere forskellige bønner og grøntsager som f.eks. gulerødder – så får du en Chili sin Carne!
Del dine kreationer og få mere inspiration
Del og nævn
@beauvaisdk