Dup kyllingebrysterne med et stykke køkkenrulle, og skær dem i store tern.
Rør Beauvais Tomat Ketchup sammen med chilisauce, soja, rørsukker, presset hvidløg og peber.
Vend kyllingestykkerne i marinaden, kom det hele i en frysepose, og læg det i køleskabet i et par timer.
Læg træspyddene i koldt vand i minimum 30 minutter. Så undgår du, at de brænder.
Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Rens snackpeberne, og skær dem i tern sammen med cherrytomaterne.
Skær ananasskiverne i tern. Rens forårsløgene, og skær dem i skiver. Hak 1/3 af forårsløgene fint - gem dem til dressingen.
Tilbered couscoussen med kogende vand efter anvisning på pakken. Vend couscous med grøntsager og foråsløg, og smag til med salt og peber.
Skyl appelsinerne, og skær dem i kvarte tykke skiver med skræl.
Sæt de marinerede kyllingestykker på spyd med appelsinskiver og steg dem på hver side på grillen.
Vend de finthakkede forårsløg med Beauvais Tomat Ketchup og sød chilisauce, og server til de lækre kyllingespyd og den hjemmelavede salsacouscous.