Skær fisken i grove stykker, og blend den med rejer, sennep og salt i en minihakker eller foodprocessor.
Tilsæt ægget og rør farsen smidig. Rør til sidst farsen med hakkede krydderurter og rismel.
Kom et par skefulde fars på panden, og steg fiskedellerne i smør eller solsikkeolie i ca. 5 minutter på hver side alt efter størrelse.
Skær rugbrødet i tykke stænger, og smør dem på alle sider med smør. Rist dem på en tør pande i et par minutter på hver side, til de bliver sprøde. Drys med salt.
Skyl salaten, og lad den afdryppe. Skræl rødbederne, og riv dem groft, evt. med et juliennejern. Vend rødbedestrimlerne i salaten, dryp med olivenolie, eddike og frisk peber, og pynt med hakkede valnødder.
Skær de syltede rødbedeskiver og drueagurker i tern, og vend dem med remouladen. Smag remouladen til med resten af de friske krydderurter, og server den til fiskedellerne med rugfritter og salat.