Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Wok på grillen
Den populære wok kan også laves på grillen i stedet for på komfuret. Følg Beauvais’ opskrift og tilbered din wok under åben himmel.
Print opskrift
Pin opskrift
Serveringer:
4
Ingredienser
2
løg
1/2
spidskål
4
asparges
1
rød peber
evt. chili
1
porre
300
g
kyllingebryst
salt, peber og timian
1
spsk.
soja
10
Beauvais Asier
Fremgangsmåde
Snit løgene fint sammen med spidskål, asparges, porre og rød peber.
Svits det hele med kødet i en wok i varm olie, som er placeret på grillens rist over de varme kul.
Tilsæt salt, peper, timian og soja. Kom asierne i til sidst.
Krydr evt. med persille, koriander og lime.
Del dine kreationer og få mere inspiration
Del og nævn
@beauvaisdk