Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Revelsben med øl
Øl-benene bliver, som navnet antyder, kogt i øl for at gøre benene dejligt møre. Prøv at marinere revelsben i en marinade af Beauvais’ klassiske tomatketchup og engelske sauce, der giver en skøn krydret smag.
Print opskrift
Pin opskrift
Serveringer:
4
Ingredienser
700
g
revelsben i skiver uden svær og ben
1/2
l
hønsebouillon
1/2
porter (eller anden mørk øl)
100
g
grofthakket løg
krydderi til kogning (5 peberkorn, 2 laurbærblade, 1 tsk. Timian og 1 spsk. Salt)
Marinade
1/2
dl
Beauvais Tomat Ketchup
2
spsk.
Beauvais Engelsk Sauce
2
spsk.
Bähncke Taffelsennep
4
spsk.
Den Gamle Fabrik Boysenbær Marmalade
500
g
colaslaw
friske krydderurter
Fremgangsmåde
Læg revelsbenene i en gryde, og tilsæt bouillon, porter, løg, peberkorn, laurbærblad, timian og salt.
Lad det koge under låg i ca. 1 time til benene er godt møre.
Afkøl dem i lagen til næste dag (eller i køleskabet).
Rør Beauvais Tomatketchup, Beauvais Engelsk sauce, Bähncke Taffelsennep og Den Gamle Fabrik Boysenbær marmelade sammen til en marinade.
Pensl marinaden på revelsbenene, og grill/steg dem i ovnen ved 250 grader i ca. 15-20 min.
Server øl-ben med coleslaw og friske krydderurter.
Notes
Tip
Gem kogelagen til senere og tilsæt blot fløde - så har du en lækker sauce. Server saucen til koteletter eller til mørbrad.
Del dine kreationer og få mere inspiration
Del og nævn
@beauvaisdk