Kog 1 l. vand op med 50g salt og løgskaller.
Kog æg i 20 min. i en gryde, og bank dem let mod køkkenbordet, så skallen revner forskellige steder. Læg æggene i saltlagen. (De skal ligge der i 2-3 dage inden de er klar.)
Skær rugbrød i tynde meget tynde skiver. (ca. 4mm), evt. på pålægsmaskine.
Pensl rugbrødskiverne med olivenolie og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Rist rugbrødskiver i ca. 2-3 min. i ovnen ved 250 grader varmluft til brødet er gyldent og sprødt. Tag chipsene ud af ovnen, og drys med flagesalt.
Hak ca. 1 dl friske krydderurter og bland med Bähncke Salatmayonnaise og Bähncke sød fransk sennep.
Pil æggene og halvér dem. Tag blommen ud, fyld urtemayonnaisen i hullet, og kom blommen tilbage
Anret rugbrødschips med friséesalat, skiver af skinke, solæg, Beauvais rødbeder i tern, Beauvais Agurkerelish og friske krydderurter.