Kom olie i en gryde, og svits krydderierne af. Tilsæt finthakkede løg og gulerødder, og lad dem tage lidt farve.
Tilsæt ananasjuice, hønsebouillonterning, sukker, tomatkoncentrat, madlavningsfløde og vand. Kog op og lad det simre i ca. 10 min. under låg. Smag til med salt og peber.
Jævn saucen, og kog den igennem ca. 2 min. under omrøring. Blend evt. saucen med en stavblender inden servering.
Beregn ca. 450 g kød til denne portion (kødboller eller kylling).
Rør det hakkede kød med salt til en fars, så den bliver "sej". Tilsæt herefter æg og et enkelt finthakket løg. Tilsæt vand, så man kan forme en bolle af farsen. Smag farsen til med mere salt og peber. Lad farsen trække ca. ½ time.
Form farsen til boller med en ske, og kog dem i 1 l. bouillon. Når de stiger til vejrs, er de færdige. Når de er færdige, tages bollerne op og tilsættes karrysovsen.
Servér med Beauvais Syltede Græskar.