Gnid flæskestegen med rigeligt groft salt - sørg for at komme helt ned mellem sværene, og rids eventuelt efter, hvis slagteren ikke har skåret dybt nok.
Sæt 4-5 laurbærblade fast i mellem sværene, og steg flæskestegen ved 200 grader. Sørg for, at ovnen er ordentlig varm, når du sætter stegen ind.
Brug et stegetermometer. Ved 62 grader er stegen rosa, ved 65 grader er den svagt rosa, og ved 68-70 grader er den gennemstegt.
Flæk sandwichbollerne, og smør dem med mayonnaise på både top og bund.
Fjern kernehus i æblerne, og skær dem i tynde skiver.
Lun den syltede rødkål på glas i en lille gryde.
Skær den lune flæskesteg i skiver, og læg 2 skiver på 4 halve sandwichboller. Drys med lidt salt.
Kom rucolasalat, tynde skiver æble, lun Beauvais syltet rødkål og agurke relish på bollerne. Luk bollerne sammen, og server straks de gode flæskestegssandwicher for hele familien eller vennerne.