Go Back
+ servings

Sandwich med Grøntsagsboller

Brug resten af Grøntsagsbollerne eller frikadellerne fra i går i en sprød sandwich med syltede og grillede grøntsager. Velbekomme.
Serveringer: 4

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Pil rødløg og snit fint. Steg løgene i lidt smør til de falder sammen. Tilsæt eddike og sukker og lad det simre i ca. 5 min.
  • Skær grøntsager ud i skiver og pensel dem med lidt olie. Drys med lidt salt. Grilles ca. 5 min på hver side. Du kan også stege dem.
  • Varm Beauvais Grøntsagsboller i ovnen. Følg anvisningen på pakken. Når der er ca. 5 min tilbage lægges brødet også i ovnen.
  • Byg din sandwich med Beauvais Grøntsagsboller, relish, grillet grønt og Appetit Agurker.

Notes

Tip

Lav en stor portion relish, og gem resten. Appetitagurker kan holde sig lang tid og kan pifte mange retter op, fordi de har en perfekt balance mellem sødme og syre, og så er de knasende sprøde. Hav altid Beauvais Grøntsagsboller i fryseren. De er hurtige at tilberede, og du kan nøjes med at tilberede den mængde du skal bruge, og så kan de bruges i et utal af retter.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk