Go Back
+ servings

Grov Umamisalat – med Grøntsagsboller

Serveringer: 4

Ingredienser

  • 200 g. Gulerødder, i stave
  • 200 g. Pastinak, i stave
  • 200 g. Små kartofler, i halve
  • 200 g. Broccoli, i buketter
  • 4 stk. Rødløg, i brede både
  • 4-6 stk. Stængler frisk grønkål, ribbet og i grove stykker
  • 2-3 spsk. Olivenolie
  • 1 pose Beauvais Grøntsagsboller
  • 1 dl Græskarkerner
  • 1 glas Beauvais Umami Sauce

Fremgangsmåde

  • Vend alle grøntsager bortset fra grønkål sammen med olie, salt og peber og fordel dem i en stor bradepande.
  • Steg dem i en 220 grader forvarmet ovn i 35-40 minutter til de er gyldne og møre.
  • Kom Grøntsagsbollerne og grønkålsblade i fadet med grønt, og steg dem med efter 15 minutter af stegetiden.
  • Lad retten hvile på køkkenbordet ca. 5-8 minutter.
  • Fordel den kolde sauce over retten og drys med græskarkerner inden servering.
  • Tip: Beauvais Umami og Smoked Onion Sauce er verdens nemmeste måde at sætte smag på plantemaden. Du behøver ikke engang at varme saucerne. Lad dem evt. stå på køkkenbordet mens du tilbereder måltidet, så de har stuetemperatur, når du skal bruge den.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk