Go Back
+ servings

Plantedeller

Serveringer: 4

Ingredienser

  • Ca. 400 g. Plantefars, evt. Naturli' Shape Me! Minced
  • 1 stk. Lille æg
  • 1 stk. Rødløg, finthakket
  • 1-2 glas Beauvais Smoked Onion Sauce
  • 700 g. Små kartofler
  • 100 g. Grønkålsblade
  • 250 g. Cherrytomater på stilk

Fremgangsmåde

  • Rør plantefars med æg og finthakket løg til en fast fars. Tilsæt 2 spsk. Beauvais Smoked Onion Sauce til farsen, og rør den godt ud.
  • Skær kartofler i halve og skyl dem i koldt vand. Dup dem tørre og vend dem med fedtstof, salt og peber.
  • Kom dem i en bradepande og steg dem i en 220 grader forvarmet ovn til de er gyldne og møre. Det tager ca. 35 minutter.
  • Form frikadeller af farsen og steg dem gyldne i fedtstof på en pande. Vend dem ofte, så de ikke bliver for mørke og steg dem ca. 10-12 minutter indtil de er gennemstegte.
  • Tag frikadellerne af panden og hold dem lune.
  • Skær stænglen fra grønkålen og riv bladene i grove stykker. Kom dem på panden og steg dem i fedtstoffet fra frikadellerne i ca. 3 minutter sammen med de hele cherrytomater.
  • Anret plantedellerne med kartofler, grønkål og tomater og hæld Beauvais Smoked Onion Sauce ved, som en smagfuld, kold sauce.
  • TIP: Beauvais Smoked Onion og Umami Sauce er verdens nemmeste måde at sætte smag på plantemaden. Du behøver ikke engang at varme saucerne. Lad dem evt. stå på køkkenbordet mens du tilbereder måltidet, så de har studetemperatur, når du skal bruge dem.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk