Go Back
+ servings

Umami pita med Grøntsagsboller

Umami pita med Grøntsagsboller er en nem og sund aftensmad, som kan skræddersyes til dine præferencer. Opgradér dine klassiske pitabrød med et kødfrit alternativ, og uden at gå på kompromis med smag, med Beauvais Grøntsagsboller og Umami Sauce.
Serveringer: 4

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Steg Beauvais Grøntsagsboller i en 225 grader forvarmet ovn til de er sprøde.
  • Varm pitabrødene midt i ovnen de sidste 5 minutter af stegetiden.
  • Skær pitabrødene op og smør dem indeni med Beauvais Umami Sauce. Den skal ikke varmes.
  • Fordel salat, acovado, rødløg, tomater og Grøntsagsboller i pitabrødene.
  • Brug resten af umamisaucen som en lækker, kold dressing.
  • Top med friske mynteblade og server dem straks.
  • TIP: Beauvais Umami Sauce har en dejlig, dyb tomatsmag, der passer godt til salater. Vil du have et strejf af noget røget, kan du bruge Beauvais Smoked Onion Sauce i stedet. Den har en fyldigere smag, der også passer godt til Grøntsagsbollerne.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk