Go Back
+ servings

Tunbøf med bulgursalat

Serveringer: 4

Ingredienser

Bøffer

Bulgursalat

  • 350 g bulgur
  • 1 rødløg
  • 3 tomater
  • 1 agurk
  • frisk persille
  • fetaost

Marinade

  • 1 citron, saften herfra
  • 1 spsk. olie
  • 1 tsk. salt
  • lidt peber
  • 1 fed hvidløg

Fremgangsmåde

  • Hæld bulguren i en skål og hæld vand over (følg vejledningen på pakken). Lad det stå og trække i 20 minutter. Hæld det resterende vand fra.
  • Snit løg, tomater, agurk og persille fint og bland det i bulguren.
  • Pisk dressingen sammen og hæld den over.
  • Skær fetaosten i tern og drys over salaten.
  • Forvarm panden og hæld lidt olie på.
  • Steg tunbøffen 1-2 minutter på hver side og server den med den varme citronsauce.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk