Go Back
+ servings

Mexikanske tortilla med Grøntsagsboller

Serveringer: 4

Ingredienser

Salsa

  • 12 cherrytomater
  • Rødløg i tern
  • Sukker
  • Eddike
  • Frisk koriander
  • 0,5 tsk stødt spidskommen
  • Hjertesalat
  • 2 avokadoer
  • 1 rød chili

Fremgangsmåde

  • Grøntsagsbollerne steges sprøde i ovnen ved 225 grader i ca. 15 minutter
  • Halvdelen af tomaterne hakkes groft og blandes med rødløg, lidt finthakket koriander, stødt spidskommen og smages til med eddike, sukker og salt.
  • Resten af tomaterne skæres i skiver
  • Salaten skylles og deles i mindre stykker
  • Avokadoerne skæres i både
  • Den friske chili skæres i skiver - pas på med det hvide inden i - det er der, de er mest stærke.
  • Tortillas lunes på en pande med smør eller lige til sidst sammen med Grøntsagsbollerne i ovnen. De skal kun have et minut.
  • Anret salsaen, alt det det grønne og de varme Grøntsagsboller på de lune tortillas. Pynt med chili og koriander.
  • Tortillas nydes med det samme
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk