Go Back
+ servings

Stroganoff med Grøntsagsboller

Serveringer: 4

Ingredienser

  • 1 pose Beauvais Grøntsagsboller
  • 1 stort rødløg
  • 1 porre
  • 2 fed hvidløg
  • 2 bagekartofler
  • 1 bakke champignon
  • 1 dl rødvin
  • 2 tsk sød paprika (og evt. 1/2 tsk. røget)
  • 50 g Beauvais Tomatpuré
  • 1 bouillonterning
  • 0,5 liter vand
  • 1 dl fløde
  • 2 dl rødvin
  • Hakket persille til pynt
  • Evt. Maizena

Fremgangsmåde

  • Varm lidt olie op i en god rummelig gryde og halver champignoner.
  • Steg dem godt af i olien mens du skærer løg i både, bagekartoffel i mindre tern og hakker hvidløget.
  • Tilsæt løg, hvidløg og bagekartoffel og varm det igennem.
  • Tilsæt paprika og tomatpuré og varm igennem i 1 minutstid. -Pas på at paprikaen ikke brænder, da den kan blive meget bitter af det.
  • Put så rødvin i gryden og kog det op
  • Tilsæt bouillon og vand og lad nu retten simre igennem i 5 minutter
  • Hæld fløden i retten og kog op igen. Jævn med maizena , hvis den er lidt tynd i det.
  • Mellemtiden kommes Grøntsagsbollerne i ovnen og steges ved 225 grader i ca 15 minutter til de er sprøde.
  • Vend til sidst Grøntsagsbollerne i sovsen og server med ris, kartoffelmos eller godt brød til.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk