Go Back
+ servings

Grøntsagsboller i karry

Serveringer: 4

Ingredienser

  • 1 pose Beauvais Grøntsagsboller
  • 1 æble
  • 1 stort rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stor tsk karry eller så meget du tør
  • 1 spsk honning eller sukker
  • 1 bouillonterning - grøntsags- eller hønsebouillon
  • 0,5 liter vand
  • 3 dl mælk
  • Evt. lime eller citron til at smage til med
  • Kogte ris
  • 1 spsk. alm. hvedemel

Fremgangsmåde

  • Skær løg, halvdelen af æblet og hvidløg i tern og steg i lidt olie
  • Tilsæt honning eller sukker og lad det karamellisere let.
  • Tilsæt så karry og mel og vend det sammen over lav varme 1 minuts tid
  • Tilsæt vand og bouillon og kog kort igennem.
  • Blend nu sovsen med mælk til den er helt lind og fin. Kog den let op igen.
  • Smag til med salt, peber og citrussaften
  • Mellemtiden kommes Grøntsagsbollerne i ovnen og steges ved 225 grader i ca 15 minutter til de er sprøde. Vend dem i karrysovsen.
  • Server straks med ris til og pynt retten med æblebåde

Notes

Tip

Hvis man kunne ønske sig en lidt mere eksotisk smag, så kan mælken erstattes af kokosmælk.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk