Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Salat med ananas og kidneybønner
I denne friske salat kombineres sødt og bittert med umami smagen fra de bløde og mættende kidney beans. Salaten sender tankerne mod varmere himmelstrøg og er perfekt tilbehør til grillet kød. Find opskriften her.
Print opskrift
Pin opskrift
Serveringer:
4
Ingredienser
0,5
frisk
ananas
1
ds.
Økologiske Red Kidney Beans
1
bundt
rucola
Dressing
0,5
tsk.
hakket hvidløg
0,5
tsk.
basilikum
1
spsk.
god olivenolie
1
spsk.
citronsaft
Salt og peber
Pynt
Ristede pinjekerner
Fremgangsmåde
Skær ananas i passende bidder og grill den på en grillpande eller rist den i lidt smør på en almindelig pande.
Hæld væden fra bønnerne, skyl dem i koldt vand og lad dem dryppe godt af.
Pisk dressingen sammen og smag til med salt og peber.
Vend rucola, bønner og ananas sammen med dressing, og pynt salaten med pinjekerner.
Server med godt brød eller som tilbehør til grillet kød.
Del dine kreationer og få mere inspiration
Del og nævn
@beauvaisdk