Go Back
+ servings
Beauvais opskrift pasta arrabbiata

Pasta Arrabbiata

Pasta Arrabbiata med cannellinibønner Arrabbiata er en pastasauce, som er dejlig nem og hurtig at tilberede. Beauvais’ opskrift på pasta arrabbiata indeholder store hvide bønner, som giver retten et godt skud fibre. Den milde smag fra bønnerne går godt til den stærke chili. Find opskriften her.
Serveringer: 4

Ingredienser

  • 2 store røde chilier
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1 spsk. olivenolie evt. med chili
  • 2 ds. hakkede, flåede tomater med krydderurter
  • 1 spsk. soltørret tomatpesto
  • salt og peber
  • 250 g pasta penne
  • 1 ds. Beauvais Økologiske Cannellini Beans
  • Persille
  • Revet parmesan

Fremgangsmåde

  • Hak chili, hvidløg og løg fint. Steg chili, hvidløg og løg i olivenolie i 2-3 min. Løgene må ikke tage farve.
  • Kom tomat og pesto ved og lad saucen simre under låg i 20 min.
  • Kog pastaen al dente som anvist på pakken.
  • Hæld væden fra bønnerne og kom dem i saucen. Kog op og smag saucen til med salt og peber.
  • Vend den friskkogte pasta i og drys med persille og parmesan. Server straks.

Notes

vidste du, at...

Pastasaucen har fået navnet arrabbiata, som betyder vrede, grundet dens kraftige smag af chili – men du bestemmer selvfølgelig selv, hvor stærk den skal være.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk