Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
3 grillmarinader
Grillmarinade med ketchup Ketchup er med sin karakteristiske krydrede smag den perfekte basis i en grillmarinade. Beauvais giver dig her opskriften på tre marinader til forskelligt kød – der er helt sikkert noget for enhver smag!
Print opskrift
Pin opskrift
Ingredienser
Hot Grill Marinade
2
dl
Beauvais Hot Grill Sauce
4
spsk.
Bähncke Dijonsennep
4
spsk.
olivenolie
2
spsk.
Beauvais Engelsk Sauce
1
dl
citronsaft
1
tsk.
korianderfrø
2
spsk.
farin
Chili Marinade
2
dl
Beauvais Hot Chili Ketchup
1
dl
frisk ananasjuice
1
lime, saft herfra
4
spsk.
olivenolie
2
spsk.
peanutbutter
2
spsk.
rørsukker
2
spsk.
hakket frisk mynte
BBQ Marinade
2
dl
Beauvais BBQ Sauce
2
spsk.
Bähncke Dijonsennep
4
spsk.
olivenolie
3
fed
hvidløg
1
spsk.
rødvinseddike
1
dl
øl eller rødvin
2
spsk.
honning
2
spsk.
hakket frisk rosmarin
Fremgangsmåde
Hot Grill Marinade (passer godt til kylling, svinekød og oksekød).
Pisk alle ingredienser sammen, og marinér kød deri.
Chili Marinade (passer godt til laks, lamme- og oksekød).
Pisk alle ingredienser sammen, og marinér kød deri.
BBQ marinade (passer godt til svinekød og oksekød).
Pisk alle ingredienser sammen, og marinér kød deri.
Notes
Tip
Brug ca. 1 dl til 500 g kød, kom kød og marinade i en frysepose og marinér det deri.
Del dine kreationer og få mere inspiration
Del og nævn
@beauvaisdk