Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Stegt kylling
Agurkesalat gør sig fantastisk til stegt kylling, og her har den fået selskab af pikant balsamico glace og den runde smag af pesto i en sund blomkålssalat. Mmmh!
Print opskrift
Pin opskrift
Serveringer:
4
Ingredienser
4
kyllingebryst
salt og peber
4
tsk.
balsamico glace
300
g
Beauvais Agurkesalat
1/4
revet blomkål
persille
4
spsk.
pesto
Fremgangsmåde
Kyllingen drysses med salt og peber og steges på en pande i ca 10 min. til den er gennemstegt, men ikke tør. Skær kyllingen i skiver.
Server med balsamico glace, drænet agurkesalat og fint revet blomkål rørt med pesto og frisk persille. Smag til med salt.
Del dine kreationer og få mere inspiration
Del og nævn
@beauvaisdk