Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Gratinerede nachos
Nachos med bønner, guacamole, salsa, cremefraiche og friske krydderurter Prøv at tilføje røde kidneybønner til dine nachos. De tilfører den lækre snack ekstra fylde og en rund og mild smag – perfekt med salsa og guacamole.
Print opskrift
Pin opskrift
Serveringer:
4
Ingredienser
3
modne avokadoer
3
fed
hvidløg
5
dl
cremefraiche
1
citron, saft herfra
1
ps.
nachos
1
ds.
Beauvais Økologiske Red Kidney Beans
200
g
rød salsa
50
g
rød cheddar
salt og peber
friske krydderurter
Fremgangsmåde
Kom avokadoer i en blender med hvidløg, 2 dl cremefraiche og citronsaft. Smag til med salt og peber.
Fordel nachos på et fad og kom Beauvais Økologiske Red Kidney Beans på.
Riv osten udover og gratiner den i ovnen ved 225 grader i ca. 8 min., eller til osten er smeltet.
Server gratinerede nachos og bønner med guacamole, salsa, 3 dl cremefraiche og friske krydderurter.
Del dine kreationer og få mere inspiration
Del og nævn
@beauvaisdk