Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Svampegryde
Svampegryde med sorte bønner og kalvekød Denne lækre svampegryde med sorte bønner har masser af smag og fylde – helt perfekt til en kølig aften.
Print opskrift
Pin opskrift
Serveringer:
4
Ingredienser
500
g
kalvekød i tern
250
g
blandede svampe
3
spsk.
olivenolie
150
g
løg
3
fed
hvidløg
1
spsk.
timian
1
ds.
Beauvais Økologiske Black Beans
400
g
hakkede tomater
2
dl
rødvin (eller bouillon)
salt og peber
friske krydderurter
Gremolata
1
økologisk citron (skal)
3
fed
hvidløg
1
bundt
persille
Fremgangsmåde
Krydr kalvekød med salt og peber. Brun kalvekød og svampe i olivenolie i en gryde.
Tilsæt hakkede løg, hvidløg og timian. Steg dem med i kort tid.
Tilsæt Beauvais Økologiske Black Beans, hakkede tomater og rødvin.
Lad retten simre under låg i ca. 60 min., eller til kødet er mørt. Jævn evt. saucen.
Hak citronskal, hvidløg og persille fint og bland det sammen til en gremolata
Notes
Serveringsforslag
Server svampegryde med gremolata, kartoffelmos, salat, ris eller brød.
Del dine kreationer og få mere inspiration
Del og nævn
@beauvaisdk