Kylling i kokos, karry og kikærter

Kylling i karry er en nem hverdagsret, som er populær i mange danske hjem. Prøv denne opskrift på kylling i karry med et asiatisk tvist og ekstra mættende fylde fra Beauvais Kikærter.

Sådan gør du:

Kyllingebrysterne skæres i mundrette bidder og brunes i olie og karrypasta. Hvidvin og kokosmælk samt hvidløg, chili og koriander tilsættes. Lad det hele småsimre under låg i 5 minutter.

Skær porrerne i ringe, skyl kikærterne, og kom begge dele ned til kyllingen. Lad retten simre i yderligere 10 minutter.

Smag til med salt og peber. Server med løse ris.

Ingredienser:

(4 personer)

4 kyllingebryster
1 spsk. olie
1 spsk. karrypasta
1 dåse Beauvais Økologiske Kikærter
1 tsk. hakket hvidløg
½ tsk. hakket chili
1 dåse kokosmælk
½ dl hvidvin
2 porrer
1 spsk. koriander

Tilbehør
Ris