4 tapas eller tilbehør til grillet kød eller fisk Mangler du inspiration til tilbehøret til grillen? Beauvais giver dig her fire lækre småretter, der både kan serveres som tapas eller som tilbehør til kød og grønt.
Grillede majskolber med rørt kryddersmørGrill majskolber med skræl på i ca. 25 min. ved medium varme.Rør smør, Bähncke Dijonsennep, hakkede krydderurter og finthakket rød chili sammen. Afkøl kryddersmør let.Server grillede majskolber med rørt kryddersmør.
Fyldte svampe med rød salsa, krydderurter og hvidløgsdressingHak skalotteløg og rød peber i fine tern. Rør dem med Beauvais Louisiana Hot Cajun Chipottle til en rød salsa.Fjern stokken på portobellosvampen og fyld rød salsa i.Grill svampene i ca. 15 min. ved medium varme.Server grillede svampe med Beauvais Hvidløgsdressing og hakkede krydderurter.
Grillet fyldt kartoffel med ærter, feta, forårsløg, bearnaise og krydderurterGrill bagekartoffel ved medium varme i ca. 45 min. (vend den efter 20 min.)Lav et snit i kartoflen, og fyld den med ærter, smuldret fetaost, hakkede forårsløg, Bähncke Bearnaise Sauce og friske krydderurter.
Grillet aubergine med hvidløgsdressing og granatæblerSnit aubergine i skiver, og pensl skiverne med olivenolie. Drys salt og peber på.Grill aubergineskiver på høj varme i ca. 3 min. åå hver side. Pensl dem med olivenolie ind imellem.Server grillede aubergineskiver med Beauvais Hvidløgsdressing og granatæblekerner.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk