Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Paella
Paella med safran, kylling, rød peber, belugalinser og forårsløg En god paella leder tankerne hen på sommer og varme. Prøv denne skønne risret med sorte belugalinser, der både ser lækre ud og tilfører ekstra fibre og proteiner til retten.
Print opskrift
Pin opskrift
Ingredienser
1000
g
kylling
2
spsk.
olivenolie
150
g
rød peber
150
g
løg
3
fed
hvidløg
240
g
ris
0,2
g
safran
1
l
hønsebouillon
1
ds.
Beauvais Økologiske Beluga-linser
300
g
ærter
3
forårsløg
salt og peber
Fremgangsmåde
Krydr kyllingestykker med salt og peber og brun dem af i en pande i olivenolie.
Læg dem til side og brun stykker af rød peber, hakket løg og hvidløg af i panden.
Kom kyllingestykker og de brunede grøntsager tilbage i panden og tilføj ris, safran og bouillon.
Lad paella simre i ca. 10 min. og tilsæt Beauvais Økologiske Beluga Linser.
Lad retten simre videre i ca. 20 min til risene er møre. (vend kyllingestykkerne undervejs). Tilsæt ærterne de sidste 2 min.
Server paella med hakkede forårsløg.
Notes
Tip
Kom også rejer og blåmusligner i denne paella.
Tip
Udskift kød med tilsvarende mængde bønner, linser eller kikærter for at gøre retten vegetarisk.
Del dine kreationer og få mere inspiration
Del og nævn
@beauvaisdk