Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Black Bean Lasagne
Prøv denne klassiske lasagne, som har fået et lækkert twist ved at tilføje sorte bønner. Retten kan gøres kødfri ved at erstatte kødet med flere sorte bønner.
Print opskrift
Pin opskrift
Ingredienser
500
g
hakket oksekød
2
spsk.
olivenolie
150
g
løg
3
fed
hvidløg
800
g
hakkede tomater
1
ds.
Beauvais Økologiske Black Beans
3
spsk.
tørrede krydderier (timian, basilikum og oregano)
400
g
lasagneplader
1
l
mornaysauce
50
g
gratineringsost
salt og peber
friske krydderurter
Fremgangsmåde
Brun hakket oksekød af i olivenolie i en gryde.
Tilsæt hakkede løg og hvidløg og brun dem med i kort tid.
Kom hakkede tomater, Beauvais Økologiske Black Beans og tørrede krydderier i. Lad retten simre i ca. 10 min. og smag til med salt og peber
Saml lasagnen lagvist af kødsauce, lasagneplader og mornaysauce. Slut af med mornaysauce og gratineringsost.
Bag lasagnen ved 200 grader varmluft i ca. 50 min. Lad den trække i ca. 10 min. efter bagning.
Notes
Serveringsforslag
Server lasagne med friske krydderurter og evt. tomatsalat.
Tip
Udskift kød med tilsvarende mængde bønner, linser eller kikærter for at gøre retten vegetarisk.
Del dine kreationer og få mere inspiration
Del og nævn
@beauvaisdk