Skræl og skær kartoflerne i grove tern og kog dem møre i usaltet vand. Mos kartoflerne med en kartoffelmoser.
Vend forsigtigt de mosede kartofler med lidt sødmælk og smør. Smag til med salt og peber - lidt muskat hvis du har lyst.
I mellemtiden kommes Grøntsagsbollerne i ovnen og steges ved 225 grader i ca. 15 minutter til de er sprøde.
Skær champignon i kvarte og kom dem i en kasserolle.
Steg champignongerne af i lidt olie ved høj varme til de bliver gyldne. Vend dem med mel, når de har taget farve og tilsæt så soya og lad dem dampe af.
Tilsæt bouillonterning og kartoffelvand og kog op.
Blend saucen og tilsæt fløde.
Lad saucen simre i et par minutter og smag så til med salt og peber. Husk kulør!
Grøntsagsbollerne anrettes med mosen og saucen og der pyntes med hakket persille.