Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Grøn salat
Ved at tilføje hvide bønner til en klassisk grøn salat får du en salat, som har et højere indhold af protein og kostfibre. Salaten kan varieres i det uendelige og spises som en ret i sig selv eller som tilbehør.
Print opskrift
Pin opskrift
Serveringer:
4
Ingredienser
1
æble
½
tsk.
dijonsennep
1
fed
knust hvidløg
1
spsk.
æbleeddike
2
spsk.
olivenolie
salt og peber
1
ds.
Beauvais Økologiske Cannellini Beans
1
frise eller mini romaine salat
1
julesalat
1
fricille salat eller anden grøn sprød salat
50
g
grofthakkede valnødder
Fremgangsmåde
Halver æblet, fjern kernehus og blomst, og skær det i smalle både. Halver bådene på langs.
Pisk dijonsennep, hvidløg, eddike, olivenolie, salt og peber sammen til en dressing, og vend æblet heri.
Hæld væden fra bønnerne, og bland med dressing og æble.
Snit eller riv salaterne, og kom dem i bønne-æble blandingen.
Drys salaten med valnødder, og server salaten som tilbehør til fjerkræ, lyst kød eller som frokostsalat suppleret med gedeost eller emmentaler.
Del dine kreationer og få mere inspiration
Del og nævn
@beauvaisdk