Grill

Beauvais opskrift grillet pizza

Grillet pizza

Grillet pizza med lufttørret skinke, rucola og creme fraiche dressing Vidste du, at du godt kan grille din pizza? Prøv kræfter med Beauvais’ opskrift på grillet pizza med lækkert fyld og en sprød bund. Fyldet kan selvfølgelig varieres uendeligt og du kan bruge pizzabund eller tortilla pandekager.

Beauvais opskrift grillet broccoli

Grillet broccoli

Grillet broccoli med bacon, pinjekerner, parmesan, rødbeder i tern, creme fraiche dressing og friske krydderurter Broccoli behøver ikke være kedelig. Hos Beauvais anbefaler vi dig at grille den sprød på grillen og tilsætte en god dressing bagefter. Det er en god måde at få den dejlige smag frem på.

Beauvais opskrift hotdogs pulled pork

Hotdogs

Hotdogs med feldsalat, pulled pork, cheddar, røde jalapenos, hvidløgsdressing og purløg Opgradér din hotdog med masser af anderledes og velsmagende fyld. Beauvais giver dig her inspiration til, hvordan du kan lave de ultimative hotdogs, som uden tvivl vil være et stort hit til grillaftenen.

Wok på grillen

Den populære wok kan også laves på grillen i stedet for på komfuret. Følg Beauvais’ opskrift og tilbered din wok under åben himmel.

Hjemmelavede Hotdogs

Der er bare visse ting, som ikke kan undværes til en ægte hotdog – syrlige syltede agurker, sprøde ristede løg, stærk sennep og pikante friske løg udgør bl.a. klassiske eksempler på fyld. Find Beauvais’ opskrift på hjemmelavede hotdogs her!

grillspyd

Western spyd

Marinerede grillspyd af svinekød Denne nemme marinade gør sig rigtig godt til grillspyd af svinekød. Prøv dem i pitabrød med rødkålstzatziki.

3 sliders

Mini burgere Sliders er navnet på de populære miniburgere med fyld, der kan varieres i det uendelige. Beauvais giver dig her opskriften på 3 forskellige sliders med forskelligt fyld.

Beauvais opskrift grillmarinade

3 grillmarinader

Grillmarinade med ketchup Ketchup er med sin karakteristiske krydrede smag den perfekte basis i en grillmarinade. Beauvais giver dig her opskriften på tre marinader til forskelligt kød – der er helt sikkert noget for enhver smag!

bearnaise sauce opskrift

Bearnaise Sauce

Bearnaise sauce er uden tvivl en af danskernes absolutte favoritsaucer. Men det kan være rigtig svært at opnå den ægte smag af bearnaise. Heldigvis har Beauvais løsningen: Beauvais bearnaise essens er en spændende krydderieddike, som er en uundværlig ingrediens til dem, der foretrækker at lave saucen helt fra bunden. Prøv denne bearnaise sauce opskrift.