Ofte stillede spørgsmål

Har du et spørgsmål eller to, du gerne vil have svar på?
Så tag et kig på vores ofte stillede spørgsmål, og få svar på dem lige her!
Har du andre spørgsmål, sjove historier du vil dele med os eller andet vi kan hjælpe dig med? Så tøv endelig ikke med at række ud!

De er desværre, udgået! Men vi har heldigvis mange andre syltede agurker og rødbeder, som også smager fantastisk. Se dem lige her: Syltede grøntsager

Vi beklager, at vores Beauvais Nemfisk Citronsauce har været svær at finde i butikkerne – den kan godt gemme sig lidt! I nogle butikker er den nemlig blevet flyttet fra kølemontrerne over på kolonial hylden, men ofte vil du stadig kunne finde den ved siden af køledisken med fisk. Hvis du stadig har problemer med at finde den så spørg endelig personalet i butikken – vi er sikre på, at de altid vil hjælpe så du kan komme hjem med din yndlings sauce.

Beauvais Nemfisk Citronsauce er i fast sortiment i Bilka og Føtex.

Hvor er det godt, at du tager et kig her så du ikke skal lede forgæves længere, men vi har desværre dårlige nyheder ☹!

Både vores Beauvais Gullasch og Beauvais Hakkebøffer er desværre udgået, hvilket naturligvis er ærgerligt for alle jer, der var begejstret for dem, men vi håber at I kan finde nogle nye Beauvais favoritter blandt vores mange velsmagende produkter.

Nej, der er ikke tilsat gluten i Beauvais Ketchup.

Kontakt

Din mening er vigtig for os! Fortæl os hvad du synes om vores produkter – også hvis der er noget du mener, vi kan forbedre. Du når os bedst via kontaktskemaet nedenfor eller på vores Facebookside. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.

Ring til os

+45 43 58 93 00

Besøg os

Orkla Danmark

Delta Park 45

2665 Vallensbæk Strand