Sandwich med Veggie Boller

Brug resten af Veggie Bollerne eller frikadellerne fra i går i en sprød sandwich med syltede og grillede grøntsager. Velbekomme.

Servings
4

Ingredient list

  • 4 store stykker flute
  • 16-20 Veggie Boller
  • Squash, aubergine, portobello eller andre grøntsager velegnet til grill
  • 3 mellemstore rødløg
  • 2 spsk. sukker
  • 4 spsk. eddike
  • 1 klat smør eller olie
  • Beauvais Appetit Agurker
  • Salt

Recipe instructions

Pil rødløg og snit fint. Steg løgene i lidt smør til de falder sammen. Tilsæt eddike og sukker og lad det simre i ca. 5 min.

Skær grøntsager ud i skiver og pensel dem med lidt olie. Drys med lidt salt. Grilles ca. 5 min på hver side. Du kan også stege dem.

Varm Beauvais Veggie Boller i ovnen. Følg anvisningen på pakken. Når der er ca. 5 min tilbage lægges brødet også i ovnen.

Byg din sandwich med Beauvais Veggie Boller, relish, grillet grønt og Appetit Agurker.

Tip

Lav en stor portion relish, og gem resten. Appetitagurker kan holde sig lang tid og kan pifte mange retter op, fordi de har en perfekt balance mellem sødme og syre, og så er de knasende sprøde. Hav altid Beauvais Veggie Boller i fryseren. De er hurtige at tilberede, og du kan nøjes med at tilberede den mængde du skal bruge, og så kan de bruges i et utal af retter.