modenhed ketchup beauvais

Den modne

Modenhed er en af de fineste kvaliteter, som man kan besidde. For en tomat er det en simpel ting. Det sker helt af sig selv, når tomaten har fået sol og næring nok. Når den rammer den dybe, røde farve, så er den moden. Det er lidt mere komplekst med mænd. For hvad betyder det at være en moden mand? Hvornår er en mand moden? Og hvordan bliver en mand moden? For det er vel det enhver mand aspirerer til at blive?

Se filmen og hør hvad Skibby, Lohmann og USO mener om det.

Beauvais snak om modenhed
play-button.png

Hvorfor modenhed?

Hvad ved Beauvais egentlig om modenhed? Temmelig meget faktisk. Vores egen historie er en fortælling om modenhed. Vi blev grundlagt i 1850. Vi konserverede vores første tomater i 1898. Vi lavede vores ketchup i 1930’erne, og vi har ikke ændret opskriften siden. Hovedingrediensen er, nu som altid, masser af saftige, solmodne tomater. Det er den originale danske smag, og den står vi ved. Vi ved hvem vi er, og hvad vi kan lide.

Sådan er det også med den modne mand. Han står ved sig selv, og livet har lært ham et par lektioner om hvad, der er vigtigt. Han ved, at måltidet ikke kun handler om mad, men også i høj grad om at samle familien. Han ved, at nærværet omkring bordet er vigtigt for at familien kan få snakket sammen, vendt dagens begivenheder, og mærke om alle har det godt.

Det vil vi gerne hjælpe til med.

De 3 modne mænd

1 (1)

Jesper Skibby

“Nogle gange skal man ligge med snotten i asfalten, før man kan se, hvad livets sande værdier er.”

Jesper Skibby er tidligere professionel cykelrytter, så han ved, at styrtet kan være en stor læremester. Når man rejser sig, ved man lidt mere end før man faldt, og man kan fortsætte på sin vej – nu med lidt mere indsigt.

3 (1)

USO

“Den modne har været en ekstra tur rundt om blokken. Han har set lidt mere, og fået lidt flere tæsk. Og det lærer man noget af”

Allerede fra ganske ung havde USO en drøm om at blive musiker. Det er langt fra alle, som klarer sig i den branche, men USO ved, at modstand gør stærk. Hver hård tur rundt om blokken har han brugt til at blive dygtigere.

2 (1)

Jesper Lohmann

“En moden mand ved noget, om glæden ved at sætte sig selv i anden række.”

Jesper Lohmann er skuespiller. Og far til to. Så han kender det befriende ved, at det hele ikke handler om en selv. Glæden ved at tage et skridt tilbage, sørge for at ens unger har alt de har brug for, og så bare nyde at se dem trives.

Køkkenets uundværlige

ketchup2

Ketchuppen er en vigtig grundingrediens i det danske køkken, og den kan bruges i et væld af opskrifter. Nogle retter sidder bare ikke lige i gryden, før de har fået et skud ketchup. Ketchup bruges ofte i pastaretter, som dyppelse til pølser og pomfritter, eller i en lækker saftig burger.

I kødsauce kan ketchup give et ekstra pift, som sætter priklken over i’et på smagen. Ketchup passer også perfekt til brunchens æg og bacon. Du kan spise ketchup til stort set alt – især hvis du mangler lidt ekstra smag og en flot tomatrød farve.

den-modne-image-2