Planteburger

Ingredienser

  • 1 glas Beauvais Smoked Onion Sauce
  • 4 stk. Plante bøffer, evt. Naturli' The Burger
  • 2 Løg i tykke ringe
  • ½ Rød peberfrugt i strimler
  • 4 Lækre burgerboller
  • ½ glas Appetit Agurker
  • 4-6 cocktailtomater
  • Friske salatblade
  • Fedtstof til stegning, evt. Naturli’ Smørbar
  • Tilbehør: Ovnfritter eller ovnstegte kartofler

Fremgangsmåde

  • Sæt ovnfritter eller kartofler i ovnen.
  • Steg plantebøfferne på en pande i rigeligt fedtstof i ca. 4-5 minutter på hver side. Vend dem ofte. Tag dem af panden og hold dem lune.
  • Kom løg og peberfrugt på panden og steg dem ca. 5 minutter i fedtstoffet fra bøfferne, til de er bløde og tager lidt farve.
  • Varm burgerbollerne og del dem.
  • Kom lidt Beauvais Smoked Onion Sauce på underbollen. Kom salat, plantebøf, ost og de stegte løg og peberfrugt på. Top med Beauvais Smoked Onion Sauce, syltede agurker, tomat og luk burgeren.
  • Server straks med fritter eller ovnstegte kartofler og resten af saucen som kold dip.

Notes

Tip

Beauvais Smoked Onion Sauce giver en dejlig røget smag, der klæder plantebøffen godt. Prøv også med Beauvais Umami Sauce som dip for en mere ren tomatsmag. Den er også god som kold burgerdressing på alle former for burgere som et godt alternativ til ketchup.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk