Rødtunge med kartofler og bønnesalat

Serveringer: 4

Ingredienser

Fisk

Kartofler

  • 500 g kartofler
  • 1 spsk. olie
  • 2 tsk. salt

Bønner

  • 200 g grønne bønner
  • 50 g feta
  • 1 rødløg
  • 2 spsk. olie
  • 1,5 spsk. balsamico
  • salt og peber
  • 100 g bacon i tern
  • hakkede mandler

Fremgangsmåde

  • Fileterne drysses med salt og peber og vendes i mel.
  • De steges på panden i smør, ca. 2-3 minutter på hver side.
  • Kartoflerne skæres i 0,5 cm tykke skiver og svitses i olie på panden.
  • Tilsæt Salt, og lad kartoflerne riste under låg i ca. 15 minutter, mens der røres i dem jævnligt.
  • Giv bønnerne et kort opkog i ca. 3 minutter.
  • Lad dem køle i 5 minutter, imens rødløg snittes fint.
  • Det blandes derefter i bønnerne sammen med fetaen.
  • Bland balsamico, olie, salt og peber.
  • Hæld det over bønnerne og pynt med bacon og hakkede mandler.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk