Wok med tigerrejer

Serveringer: 4

Ingredienser

  • 1 pose NemFisk Citronsauce
  • 2 spsk. olivenolie (eller sesamolie eller jordnøddeolie)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. hakket ingefær
  • ½ rød chili
  • 200 g tigerrejer
  • 35 g hakkede forårsløg
  • 200 g risnudler (eller ægnudler)
  • 200 g bønnespirer
  • 50 g peanuts
  • 2 lime
  • friske krydderurter (gerne koriander)

Fremgangsmåde

  • Kog risnudler som anvist på pakken. Si vandet fra.
  • Sauter hvidløg, ingefær og chili i olie i en varm wok.
  • Kom tigerrejer og forårsløg i og steg dem med.
  • Når tigerrejerne er røde, hældes NemFisk Citronsauce ved sammen med nudler og bønnespirer.
  • Rør godt sammen og server med hakkede peanuts, limebåde og friske krydderurter.

Notes

Tip

Server soya og sød chilisauce til.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk