Dressing & sauce

Beauvais opskrift sort hummus

Sort hummus

Du kender måske til den beigefarvede hummus, som er lavet på almindelige, beigefarvede kikærter. Prøv denne velsmagende hummus i nye mørke klæder lavet på sorte kikærter.

Beauvais opskrift hummus

Hummus

Hummus af økologiske kikærter Lav din egen hjemmelavede hummus med Beauvais Økologiske Kikærter. Den er nem at lave og smager fantastisk. Brug den som tilbehør til mange forskellige retter eller som dip til grøntsager og pitabrød.

thousand island

Thousand Island Dressing

Nem og hurtig dressing Thousand Island dressing passer perfekt til de fleste retter og er utroligt nem at lave. Faktisk kræver denne opskrift ikke mere end tre ingredienser – og så har du en skøn dressing! Brug den f.eks. til en grøn salat.

Beauvais opskrift grillmarinade

3 grillmarinader

Grillmarinade med ketchup Ketchup er med sin karakteristiske krydrede smag den perfekte basis i en grillmarinade. Beauvais giver dig her opskriften på tre marinader til forskelligt kød – der er helt sikkert noget for enhver smag!

Beauvais opskrift rødkålslasagne

Bønnedip

Bønnedip med Beauvais Cannellini Beans, blomkål og citron Den lækre bønnedip med blomkål og små hvide bønner er dejlig rund og cremet og har en skøn smag af citron, hvidløg og krydderurter. Prøv den i stedet for den klassiske hvide sovs eller brug den som smørelse i en sandwich.

bearnaise sauce opskrift

Bearnaise Sauce

Bearnaise sauce er uden tvivl en af danskernes absolutte favoritsaucer. Men det kan være rigtig svært at opnå den ægte smag af bearnaise. Heldigvis har Beauvais løsningen: Beauvais bearnaise essens er en spændende krydderieddike, som er en uundværlig ingrediens til dem, der foretrækker at lave saucen helt fra bunden. Prøv denne bearnaise sauce opskrift.