Ketchup

Beauvais opskrift grillet pizza

Grillet pizza

Grillet pizza med lufttørret skinke, rucola og creme fraiche dressing Vidste du, at du godt kan grille din pizza? Prøv kræfter med Beauvais’ opskrift på grillet pizza med lækkert fyld og en sprød bund. Fyldet kan selvfølgelig varieres uendeligt og du kan bruge pizzabund eller tortilla pandekager.

Beauvais opskrift spaghetti bolognese

Spaghetti Bolognese

Klimavenlig pasta med kødsovs Spaghetti bolognese, bedre kendt som pasta med kødsovs, er en af danskernes absolutte favoritretter. Den er nem at tilberede, smager godt og kan varieres i det uendelige. Beauvais giver dig her en opskrift på pasta med kødsovs, der uden tvivl vil vække begejstring ved middagsbordet. Udskift oksekød med kylling for en …

Spaghetti Bolognese Read More »

Revelsben med øl

Øl-benene bliver, som navnet antyder, kogt i øl for at gøre benene dejligt møre. Prøv at marinere revelsben i en marinade af Beauvais’ klassiske tomatketchup og engelske sauce, der giver en skøn krydret smag.

Hjemmelavede Hotdogs

Der er bare visse ting, som ikke kan undværes til en ægte hotdog – syrlige syltede agurker, sprøde ristede løg, stærk sennep og pikante friske løg udgør bl.a. klassiske eksempler på fyld. Find Beauvais’ opskrift på hjemmelavede hotdogs her!

grillspyd

Western spyd

Marinerede grillspyd af svinekød Denne nemme marinade gør sig rigtig godt til grillspyd af svinekød. Prøv dem i pitabrød med rødkålstzatziki.

3 sliders

Mini burgere Sliders er navnet på de populære miniburgere med fyld, der kan varieres i det uendelige. Beauvais giver dig her opskriften på 3 forskellige sliders med forskelligt fyld.

Beauvais opskrift burger

Pikant burger

Kan du godt lide, at der er lidt mere krudt i din burger? Så prøv denne pikante burger med krydrede appetitagurker, sennep og chiliketchup!

Beauvais opskrift biksemad

Biksemad

Pyt-i-pande Biksemad er en sand, dansk klassiker på middagsbordet. Det er en nem og hurtig ret, der kan laves ud af madrester fra dagen før. Servér din biksemad med spejlæg, rødbeder, ketchup og engelsk sauce – det er en sikker vinder!

coleslaw

French Coleslaw med Spareribs

French coleslaw er lækkert tilbehør til bl.a. kød. Her finder du Beauvais’ opskrift på french coleslaw, som vi foreslår, at du serverer til spareribs med marianade af Beauvais Ketchup.