Klassisk juleand
Rødkål er uundværligt tilbehør til andesteg som et godt modspil til den fede smag. Glem heller ikke DEN GAMLE FABRIK […]
Rødkål er uundværligt tilbehør til andesteg som et godt modspil til den fede smag. Glem heller ikke DEN GAMLE FABRIK […]
Flæskestegssandwich er en genial spise! Den søde rødkål, saftige flæskesteg og sure agurke relish spiller fantastisk sammen. Du kan selv
Grillet broccoli med bacon, pinjekerner, parmesan, rødbeder i tern, creme fraiche dressing og friske krydderurter Broccoli behøver ikke være kedelig.
Gratinerede nachos med grillet kylling, guacamole, agurkerelish og purløg Nachos er en perfekt ret til weekenden. Gør dem ekstra lækre
Boller i karry er en kendt, klassisk dansk ret, som består af ris og kogte kødboller i en krydret karrysovs.
Få dine burgerbøffer til at smage endnu bedre Ofte laver man sin burgerbøffer udelukkende af hakket oksekød, men skal du
Lav de perfekte solæg Solæg er en klassisk sønderjysk egnsret, der ser fantastisk ud på frokostbordet. Prøv Beauvais’ opskrift på
Lam i kål er en populær og nem ret, som især spises om vinteren. De syrlige syltede grøntsager fra Beauvais
Denne opskrift på frikadeller indeholder kartofler, der gør frikadellerne saftige. Samtidig tilføres gode kostfibre, og fedtindholdet sænkes. Frikadellerne skal krydres
Gilleleje flækkesild er en sjællandsk egnsret. I gamle dage saltede man sildene, så de kunne holde sig til vintermånederne. I