Syltet Grønt

Klassisk juleand

Rødkål er uundværligt tilbehør til andesteg som et godt modspil til den fede smag. Glem heller ikke DEN GAMLE FABRIK Ribsgele i sovsen for en perfekt afrundet smag!

Beauvais opskrift flæskestegssandwich

Klassisk flæskestegssandwich

Flæskestegssandwich er en genial spise! Den søde rødkål, saftige flæskesteg og sure agurke relish spiller fantastisk sammen. Du kan selv bage bollerne eller købe dem friske hos bageren. Beauvais hjælper med den bedste syltede rødkål på glas og en frisk agurkerelish, der giver flæskestegssandwichen lidt bid. Hvis du er klar på at give den ellers …

Klassisk flæskestegssandwich Read More »

Beauvais opskrift grillet broccoli

Grillet broccoli

Grillet broccoli med bacon, pinjekerner, parmesan, rødbeder i tern, creme fraiche dressing og friske krydderurter Broccoli behøver ikke være kedelig. Hos Beauvais anbefaler vi dig at grille den sprød på grillen og tilsætte en god dressing bagefter. Det er en god måde at få den dejlige smag frem på.

Beauvais opskrift nachos med kylling

Gratinerede nachos med kylling

Gratinerede nachos med grillet kylling, guacamole, agurkerelish og purløg Nachos er en perfekt ret til weekenden. Gør dem ekstra lækre ved at tilberede dem på grillen og tilføj kylling for en fyldigere ret. Spis dem med en masse forskellig dip og tilbehør – f.eks. creme fraiche dressing og agurkerelish.

Beauvais opskrift boller i karry

Boller i karry

Boller i karry er en kendt, klassisk dansk ret, som består af ris og kogte kødboller i en krydret karrysovs. Opskriften er super simpel og bliver endnu bedre med Beauvais syltede græskar som tilbehør, der giver en sød og syrlig smag til retten. Karryretter er især gode at spise om vinteren, da det giver masser …

Boller i karry Read More »

Beauvais opskrift burger

Verdens bedste burger

Få dine burgerbøffer til at smage endnu bedre Ofte laver man sin burgerbøffer udelukkende af hakket oksekød, men skal du have dem til at smage endnu bedre, så rør selv farsen. Lad dig inspirere af denne opskrift, der giver dig god inspiration til, hvordan du nemt kan få dine bøffe til at smage af mere. …

Verdens bedste burger Read More »

Beauvais opskrift solæg

Solæg

Lav de perfekte solæg Solæg er en klassisk sønderjysk egnsret, der ser fantastisk ud på frokostbordet. Prøv Beauvais’ opskrift på solæg fyld med urtemayo og sennep. Fyld og tilbehør kan varieres efter smag og behag, så alle kan være med.

Beauvais opskrift lam i kål

Lam i Kål

Lam i kål er en populær og nem ret, som især spises om vinteren. De syrlige syltede grøntsager fra Beauvais er perfekt tilbehør til den fyldige simreret, der uden problemer kan laves dagen før.

Beauvais opskrift kartoffelfrikadeller

Kartoffelfrikadeller

Denne opskrift på frikadeller indeholder kartofler, der gør frikadellerne saftige. Samtidig tilføres gode kostfibre, og fedtindholdet sænkes. Frikadellerne skal krydres med Beauvais Engelsk Sauce, som giver frikadellerne en helt perfekt smag.

Beauvais opskrift gilleleje flækkesild

Gilleleje Flækkesild

Gilleleje flækkesild er en sjællandsk egnsret. I gamle dage saltede man sildene, så de kunne holde sig til vintermånederne. I Beauvais’ opskrift på traditionelle flækkesild saltes sildene dagen før og serveres med syltetøj, agurkerelish og bearnaise sauce i en vidunderlig kombination.