Broccolisalat

Frisk broccolisalat med kidneybønner

Denne super sunde broccolisalat med røde kidneybønner er fyldt med vitaminer, mineraler, protein og kostfibre og er samtidig lav på fedt. Salaten egner sig både som tilbehør eller som et let måltid.

Beauvais opskrift broccolisalat

Portioner
4

Ingredienser

  • 1 broccolihoved
  • 1 ds. Beauvais Red Kidney Beans
  • 2 æbler i både
  • 1 rødløg
  • ½ citron, saft herfra
  • 2 spsk. soja
  • 1 tsk. hakket hvidløg
  • 1 tsk. hakket chili
  • 1 spsk. sesamolie
  • 1 spsk. ristede sesamfrø
  • ½ bdt. fintsnittet koriander

Opskrift

1

Skær broccoli i bundter, og kog dem i letsaltet vand til de er let møre, men stadig har bid. Skyl bundterne i iskoldt vand og lad dem dryppe godt af.

2

Hæld væden fra bønnerne, skyl dem i koldt vand og bland dem med broccolien.

3

Snit rødløg i strimler og bland de øvrige ingredienser sammen.

4

Vend det hele sammen med broccoli og bønner.

Tip

Gem gerne lidt koriander og sesamfrø til pynt.