Chili con Carne er en klassiker i mange danske hjem. Den er en stor favorit blandt store og små, fordi den kan krydres efter eget ønske. Find Beauvais’ opskrift på Chili con Carne med kidneybønner her.
Hak løg og hvidløg fint og steg i olien til løgene er klare.
Tilsæt det hakkede kød og steg videre til kødet er gennemstegt.
Hak de soltørrede tomater og tilsæt dem til kødet sammen med tomatpure.
Åbn to dåser Beauvais Red Kidney Beans og vend forsigtigt bønnerne i retten.
Lad det hele simre i en halv time og smag til med salt, peber og spidskommen.
Server retten rygende varm med ris, brød og creme fraiche.
Smag til med ca. 40 g mørk chokolade (+ 70%) og spændende krydderier som kanel og stødt krydderier for ekstra smag.
Du kan gøre vegetarisk ved at erstatte kødet med flere forskellige bønner og grøntsager som f.eks. gulerødder – så får du en Chili sin Carne!