Nachos er en perfekt ret til weekenden. Gør dem ekstra lækre ved at tilberede dem på grillen og tilføj kylling for en fyldigere ret. Spis dem med en masse forskellig dip og tilbehør – f.eks. creme fraiche dressing og agurkerelish.
Blend avokado og hvidløg til guacamole i en blender sammen med 1 dl Beauvais Creme Fraiche Dressing. Smag til med salt, peber og citron.
Krydr kyllingebrystfileter med salt, peber og rosmarin. Grill kyllingebrystfileter i ca. 10 på hver side ved høj varme.
Hæld tortilla chips op i et ildfast fad og skær kylling i mundrette stykker. Fordel kyllingestykker og revet ost udover chipsene. Gratiner nachos i lukket grill i ca. 3 min. ved høj varme.
Server gratinerede nachos med grillet kylling, ringe af rødløg, guacamole, Beauvais Cremefraiche Dressing, Beauvais Agurkerelish og hakket purløg.
Erstat evt. tortilla chips med grillede peberfrugter eller grillede squash i skiver.
Retten kan også laves i en almindelig ovn. Kyllingen kan også steges på en grillpande eller en almindelig pande.