grøn salat

Grøn salat

Ved at tilføje hvide bønner til en klassisk grøn salat får du en salat, som har et højere indhold af protein og kostfibre. Salaten kan varieres i det uendelige og spises som en ret i sig selv eller som tilbehør.
Serveringer: 4

Ingredienser

  • 1 æble
  • ½ tsk. dijonsennep
  • 1 fed knust hvidløg
  • 1 spsk. æbleeddike
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt og peber
  • 1 ds. Beauvais Økologiske Cannellini Beans
  • 1 frise eller mini romaine salat
  • 1 julesalat
  • 1 fricille salat eller anden grøn sprød salat
  • 50 g grofthakkede valnødder

Fremgangsmåde

  • Halver æblet, fjern kernehus og blomst, og skær det i smalle både. Halver bådene på langs.
  • Pisk dijonsennep, hvidløg, eddike, olivenolie, salt og peber sammen til en dressing, og vend æblet heri.
  • Hæld væden fra bønnerne, og bland med dressing og æble.
  • Snit eller riv salaterne, og kom dem i bønne-æble blandingen.
  • Drys salaten med valnødder, og server salaten som tilbehør til fjerkræ, lyst kød eller som frokostsalat suppleret med gedeost eller emmentaler.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk