Hvidvinsmuslinger med Risotto

Ingredient list

Fisk

  • 1 løg
  • 2 gulerødder
  • 1 porre
  • 2 spsk. olie
  • 4 fed presset hvidløg
  • 2.5 dl hvidvin
  • 1 pose NemFisk Citronsauce
  • 2 tsk. salt
  • 2 tsk. sukker
  • 1000 g blåmuslinger

Risotto

  • 400 g champignon
  • 2 løg
  • 20 g smør
  • 4 dl risottoris
  • 1 dl vin
  • 8 dl grøntsagsboullion
  • 3 dl revet ost
  • salt, peber og persille

Recipe instructions

Snit løg, gulerødder og porre fint.

Svits det i olien med de pressede hvidløg.

Tilsæt hvidvin og citronsauce sammen med salt og sukker. Lad det koge 1 minut.

Skyl og rengør muslingerne i koldt vand.

Hæld dem dernæst ned i gryden i og lad dem koge få minutter med vin, sauce og grøntsager, til de har åbnet sig.

Rist champignonerne på panden.

Når de er gyldne, lægges de i en skål, hvorefter løgene svitses i smør.

Tilsæt ris og svits 1 minut mere.

Hæld vin og boullion i ,og lad risene simre i 15-18 minutter, til de er møre.

Vend derefter ost og champignoner i risene.

Smag til med salt og peber, og pynt med persille.