Kylling i karry

Kylling i kokos, karry og kikærter

Kylling i karry er en nem hverdagsret, som er populær i mange danske hjem. Prøv denne opskrift på kylling i karry med et asiatisk tvist og ekstra mættende fylde fra Beauvais Kikærter.

Portioner
4

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst
  • 1 spsk. olie
  • 1 spsk. karrypasta
  • 1 ds. Beauvais Økologiske Kikærter
  • 1 tsk. hakket hvidløg
  • 1/2 tsk. hakket chili
  • 1 ds. kokosmælk
  • 1/2 dl hvidvin
  • 1 porrer
  • 1 spsk. koriander

Tilbehør

  • ris

Opskrift

1

Kyllingebrysterne skæres i mundrette bidder og brunes i olie og karrypasta.

2

Hvidvin og kokosmælk samt hvidløg, chili og koriander tilsættes. Lad det hele småsimre under låg i 5 minutter.

3

Skær porrerne i ringe, skyl kikærterne, og kom begge dele ned til kyllingen. Lad retten simre i yderligere 10 minutter.

4

Smag til med salt og peber. Server med løse ris.