Rødtunge med kartofler og bønnesalat

Servings
4

Ingredient list

Fisk

Kartofler

  • 500 g kartofler
  • 1 spsk. olie
  • 2 tsk. salt

Bønner

  • 200 g grønne bønner
  • 50 g feta
  • 1 rødløg
  • 2 spsk. olie
  • 1.5 spsk. balsamico
  • salt og peber
  • 100 g bacon i tern
  • hakkede mandler

Recipe instructions

Fileterne drysses med salt og peber og vendes i mel.

De steges på panden i smør, ca. 2-3 minutter på hver side.

Kartoflerne skæres i 0,5 cm tykke skiver og svitses i olie på panden.

Tilsæt Salt, og lad kartoflerne riste under låg i ca. 15 minutter, mens der røres i dem jævnligt.

Giv bønnerne et kort opkog i ca. 3 minutter.

Lad dem køle i 5 minutter, imens rødløg snittes fint.

Det blandes derefter i bønnerne sammen med fetaen.

Bland balsamico, olie, salt og peber.

Hæld det over bønnerne og pynt med bacon og hakkede mandler.