Spicy frikadeller

Spicy frikadeller med smagfuld karry kartoffelsalat, friske krydderurter og agurkesalat

Prøv Beauvais’ opskrift på spicy frikadeller, der skal grilles på grillen eller en grillpande. Servér dem med syltede agurker og en lækker kartoffelsalat, som har fået et skønt tvist af karry.

Portioner
4

Ingredienser

  • 500 g hakket kalv og flæsk
  • 3 spsk. Beauvais Hot Chili Ketchup
  • 200 g løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 æg
  • 2 spsk. hvedemel
  • 2 spsk. persille
  • 650 g kartofler
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 dl cremefraiche 18%
  • 2 spsk. Bähncke Dijonsennep
  • 1 tsk. karry
  • 2 spsk. kapers
  • 2 Beauvais Drueagurker
  • 100 g grøn peber
  • 8 cherrytomater
  • friske krydderurter
  • 150 g Beauvais Agurkesalat
  • salt og peber

Opskrift

1

Rør først hakket kalv og flæsk med 1 spsk. salt.

2

Tilsæt derefter Beauvais Chili Ketchup, 1 finthakket løg, presset hvidløg, æg, hvedemel, hakket persille og frisk kværnet peber. Rør farsen godt sammen (køl gerne farsen af 1 time inden, den skal grilles).

3

Grill frikadellerne ved høj varme i ca. 5 min. på hver side.

4

Kog kartofler i letsaltet vand i ca. 20 min. Køl kartoflerne af.

5

Bland K Mayonnaise, cremefraiche og Bähncke Dijonsennep sammen med karry, revet løg, kapers, hakkede drueagurker, hakket grøn peber, halve cherrytomater og friske krydderurter. Smag til med salt og peber.

6

Server grillede spicy frikadeller med kartoffelsalat og Beauvais Agurkesalat.

Tip

Kom hakkede jalapenos i farsen for at gøre den mere spicy.

Tip

Træk frikadellerne på træspyd.