Spicy frikadeller

Opskrift på frikadeller med smagfuld karry kartoffelsalat, friske krydderurter og agurkesalat

Prøv Beauvais’ frikadelle opskrift! Frikadeller er en nem, klassisk hverdagsret, som du nemt kan spice op og gøre helt din egen! Denne opskrift er på netop det: En spicy version af frikadeller, som skal tilberedes på grillen eller en grillpande. Vores serveringsforslag til de spicy frikadeller byder på syltede agurker og en lækker kartoffelsalat, som har fået et skønt tvist af karry. En mættende aftensmadsret, med spicy frikadeller som hovedingrediensen og smagfuldt tilbehør i form af kartoffelsalat og agurkesalaten. Det perfekte mix mellem spicy, fyldt med smag i alle afskygninger og som mætter hele familien.

 

Nyder du klassiske hverdagsretter som denne, men forsøger at skære ned på kødet? Beauvais Veggie Boller er den perfekte erstatning til kød i dine typiske hverdagsretter, og er udviklet til, at du ikke behøver at opfinde den dybe tallerken, når det kommer til aftensmad. Vi har i samme ombæring udviklet et opskriftunivers med klassiske, nemme og smagfulde hverdagsopskrifter, hvor vi har erstattet kødet med Veggie Boller. I vores Veggie-serie finder du også Original Umami Sauce, som kan tilsætte smag til de kødfrie retter – og det nyeste skud på stammen er vores No Meat Sauce, som kan erstatte en klassisk bolognese i dine hverdagsretter. Gå på opdagelse i de kødfrie opskrifter her!

Beauvais opskrift spicy frikadeller

Portioner
4

Ingredienser

  • 500 g hakket kalv og flæsk
  • 3 spsk. Beauvais Hot Chili Ketchup
  • 200 g løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 æg
  • 2 spsk. hvedemel
  • 2 spsk. persille
  • 650 g kartofler
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 dl cremefraiche 18%
  • 2 spsk. Bähncke Dijonsennep
  • 1 tsk. karry
  • 2 spsk. kapers
  • 2 Beauvais Drueagurker
  • 100 g grøn peber
  • 8 cherrytomater
  • friske krydderurter
  • 150 g Beauvais Agurkesalat
  • salt og peber

Opskrift

Rør først hakket kalv og flæsk med 1 spsk. salt.

Tilsæt derefter Beauvais Chili Ketchup, 1 finthakket løg, presset hvidløg, æg, hvedemel, hakket persille og frisk kværnet peber. Rør farsen godt sammen (køl gerne farsen af 1 time inden, den skal grilles).

Grill frikadellerne ved høj varme i ca. 5 min. på hver side.

Kog kartofler i letsaltet vand i ca. 20 min. Køl kartoflerne af.

Bland K Mayonnaise, cremefraiche og Bähncke Dijonsennep sammen med karry, revet løg, kapers, hakkede drueagurker, hakket grøn peber, halve cherrytomater og friske krydderurter. Smag til med salt og peber.

Server grillede spicy frikadeller med kartoffelsalat og Beauvais Agurkesalat.

Tip

Kom hakkede jalapenos i farsen for at gøre den mere spicy.

Tip

Træk frikadellerne på træspyd.